VIl du være frivillig i Spejdernes Genbrug?

Processen med at blive frivillig foregår typisk over længere tid. Du skal finde den rette bod hvor du kan bidrage, og passer ind. Du får tildelt en kontaktperson fra den bod du er interesseret i, hvorefter I sammen tilrettelægger et introforløb.

Forpladsen

Til forpladsen søger vi en person til at sælge og sortere. Vi sælger cykler, grill, værktøj og meget andet udendørs grej. Vi mødes typisk om tirsdagen og sorterer varer. Vi forbereder boden og sælger den første lørdag i måneden fra kl 8 – 13:30. Kontakt frivillig@spejdernesgenbrug.dk

Kurve og smykker

Til kurve og smykke søger vi en frisk medarbejder til at sælge og sortere. Vi er få men har det godt. Vi mødes typisk torsdag mellem kl 17 og 19, samt på salgsdagen. Kontakt frivillig@spejdernesgenbrug.dk

kufferter

Er du den nye Genbruger til Taske- og kuffertafdelingen?

Vi vil gerne være flere så hvis du har tid og lyst til at hjælpe os med at sælge tasker og kufferter, vil vi gerne høre fra dig.

Vi har to stande, èn på 1.sal og èn udendørs, hvor vi hovedsagelig sælger kufferter, rygsække, sportstasker m.m

Derudover sorterer vi indkomne effekter ca. 1 gang om ugen, mellem hvert salg.

Vi er p.t. 6 personer, som er den faste gruppe samt 2 – 3 personer, som kommer jævnligt.

Det giver en masse bekendtskaber på tværs af afdelingerne og et fantastisk netværk.

Vil du gerne høre mere om Taske- og kuffertafdelingen samt Spejdernes Genbrug, er du velkommen til at kontakte Anette på tlf. 30142730 eller mail jerkinga@gmail.