2000 m 2 fyldt med genbrugsvarer

I Spejdernes Genbrug har vi over 25 forskellige boder.
Her kan du få en idé om hvad vi kan friste dig med

Møbler
møbler

400 m2 med sofasæt, senge, spiseborde, reoler og Småmøbler, tæpper og gardiner, er sorteret og til at finde rundt i.

I lamper finder du alt hvad du kan tænke dig af nye og gamle lamper, standerlamper og loftslamper. Der er også meget tilbehør og mange reservedele.Vi har alt hvad der hører sig til i et velassorteret møbelhus. 


Tøj
tØJ

Find smart og unikt tøj til både hverdag og fest i tøjafdelingen til rigtige genbrugspriser.

Her har du mulighed for at få en miljøvenlig garderobe, da vi tilbyder både overtøj, herretøj, jeans, strik, dametøj – mange kendte mærkevarer og mere gense modeller samt børnetøj. 

Alt snavset tøj er frasorteret.


Musik og film
Musik og film

Musik har vi på alle nutidens og fortidens medier.

Der er flere tusind vinyl plader, CD’er og kassettebånd.

Vi har også over 100 “nye” lakplader(78’ere) hver gang.

Du kan også være heldig at finde dit nye instrument, fra elguitarer, trommer, og måske en ukulele

Kurve og smykke
Kurve og Smykker

Kurvereoler, -stole, hunde-/kattekurve, vasketøjskurve, cykelkurve, stråhatte, brødbakker, syæsker i træ og meget mere.

Smykker i alle afskygninger: Smykkeskrin, smykkeæsker, æsker, nipsenåle, brocher, manchetknapper, slipsenåle, armbånd, halskæder, m.m.

Porcelæn
isenkram

Vi har stort set alt i porcelæn fra enkelte kopper, krus, skåle, fade og tallerkener til hele stel – billige hvide såvel som farvede i et væld af forskellige udgaver.

Vi sorterer alt, så kunderne hos os kan få suppleret stel produceret i Danmark fra 1930 og frem til nu bl.a fra fabrikkerne Aluminia.

Kunst
Kunst

I vores skatkammer er der føde for sjælen  indenfor: Malerier, skulpturer og bazar.Vi gemmer desuden på: Rammer, masker, etnica generelt og udstoppede dyr.Det frivillige personale kan assistere dig i køb af figurativ og nonfigurativ kunst i de fleste materialer.

Elektronic
Elektronik

Fjernsyn, video- og DVD afspillere samt stereo anlæg.

Desuden PC’er og masser af tilbehør.

Vi har både ny og gammel teknik hos Spejdernes Genbrug

Sport og Fritid
Sport og Fritid

Store og små bolde til alle slags spil. Golf udstyr, cykeltasker og rygsække, soveposer og telte, campingudstyr, rulle- og isskøjter samt alt andet tilbehør for det aktive fritidsliv. Spejderuniformer kan vi naturligvis også klare.

Forplads
Forpladsen

På pladsen foran hallen viser vi alle de store ting.- Gynger, sandkasser, barnevogne og andet børneudstyr.- Havemøbler og cykler- Brændeovne og fælge med dæk. Virkeligt mange forskellige spændende større ting

Bøger

Vi har ~15.000 bøger på hylderne – romaner, fremmede sprog, kogebøger, historie, børnebøger, rejsebøger og mange andre emner samt selvfølgelig en velassorteret kontorafdeling. Der er også mulighed for at blive skrevet op, så vi kan lægge bogen til side til dig, når den dukker op. .

Broderi

 I vores afdeling for broderi, er der et overflødighedshorn af forskellige håndsyede broderier. Vi har et kæmpe udvalg. Få en snak med vores meget vidende frivillige hvis du er interesseret. 


legetøj

Lego, Brio, Ficher Price, spil, børnebøger, puslespil, samlekort, børnefilm.

Alt det andet legetøj for børn og barnlige sjæle, man kun kan drømme om.