2011.10.17 Byder KB-Hallens lopper velkommenAR-710189355

Søren Ohlsen, formand for Spejdernes Genbrug, byder lopperne fra KB-Hallen, der til februar flytter ind i Farum Arena, velkommen. Arkivfoto: Helene Holm Stolle.

Spejderne byder KB-Hallens lopper velkommen

Søren Ohlsen, formand for Spejdernes Genbrug, er glad for, at Furesø tiltrækker flere loppemarkeder. Han glæder sig over den stigende genbrugsbølge

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Nyheden om, at de store loppemarkeder, der tidligere holdt til i KB-Hallen på Frederiksberg, flytter til Farum Arena, giver ikke bekymrede miner hos Spejdernes Genbrug. Tværtimod.
"Vi byder dem hjertelig velkommen", siger Søren Ohlsen, der er formand for Spejdernes Genbrug, og understreger, at han synes, det er rart, når der sker noget nyt i Furesø omkring genbrugsbølgen.
"Det er klart, at flere nok vil tro, at det nye loppemarked vil være en konkurrent til os, men det tror jeg nu ikke", siger han og fortsætter:
"Vi kommer til at kæmpe om forskellige former for penge. Det nye loppemarked er jo for private folk, mens Spejdernes Genbrug er et socialt tiltag".
Det er den voldsomme brand, der hærgede KB-Hallen den 28. september, der har tvunget Torben Kruse fra Markedsbooking, til at finde nye lokaler. Og da han for år tilbage har været i kontakt med den daværende Farum Kommune, var det nærliggende at genoptage kontakten. Og han er glad for, at loppemarkedet fremover får hjemsted i Farum Arena.
"Farum Arena er det helt rigtige sted. Placeringen er god, der bor mange mennesker i oplandet, hallen er rigtig, og der er gratis parkering. Der kommer uden tvivl til at herske den helt specielle loppemarkedsstemning, som kendetegnede markederne i KB-Hallen", siger han.
Når de nye lopper rykker ind i Farum Arene for første gang til februar, er det det tredje store loppemarked, som Furesø Kommune har. Og det er der grund til at være stolt af.
"Det viser jo, at danskerne er hoppet med på genbrugsbølgen, og det er jo stort", lyder det fra Søren Ohlsen, der samtidig understreger, at der er forskel på markederne.

Publiceret: 17. Oktober 2011 10:41 i Furesø Avis

Læs artiklen og se billederne i avisens netudgave ved klik her