Julegave_til_handicappede De forstår at feste i Jonstrupvang-Bebyggelsen, her fra en tidligere lejlighed. Nu har de grund til det igen.
Arkivfoto.

Julegave til handicappede

Beboerne i Jonstrupvang-Bebyggelsen skal på musikalsk skovtur, efter spejderne har doneret 10.000 kroner til stedet

Beboerne og brugerne i Jonstrupvang-Bebyggelsen fik sig en ekstra overraskelse op til jul, da de blev kontaktet af Spejdernes Genbrug i Farum, der havde besluttet at donere 10.000 kroner til stedet, der er et bo- og dagtilbud for spastikere.
Brugerrådet i Jonstrupvang-Bebyggelsen gik straks i gang med at finde en god måde at bruge pengene på, da det var helt klart at midlerne skulle bruges til en ekstraordinær oplevelse, helt i tråd med ønskerne fra Spejdernes genbrug.
"Brugerrådet har valgt at pengene skal gå til arrangementet "Musik i skoven", som er et gratis musik arrangement for handicappede, der skal laves for første gang i skoven ved Jonstrupvang til august måned 2010," fortæller Kim Frederiksen, forstander for Jonstrupvang-Bebyggelsen.

Frivilligt arbejde

Spejdernes Genbrug i Farum er et samarbejde mellem fem spejdergrupper, Sct. Georgs Gilderne samt mange aktive frivillige borgere hovedsagelig fra Furesø kommune. Alle arbejder frivilligt og ulønnet.
Hver måned afholder de genbrugsmarked, hvor hele overskuddet går til ungdomsarbejdet i spejdergrupperne samt til velgørende arbejde i ind- og udland.
Publiceret: 22. December 2009 03:00