afhentning

MIDLERTIDIGT NEDLUKKET.

Hvis du ikke selv har mulighed for at aflevere dine gode brugte ting, så skriv til os om hvad du har til os.
Det er meget let, du skal bare udfylde formularen her på hjemmesiden (klik på den blå tekst)

Du kan også ringe på tlf. 44 99 33 52 mandag-torsdag kl. 15-17 eller fredag kl. 15-16:30 og aflevere besked om, hvem du er, dit telefonnummer og adresse, samt hvad du har af varer til os.
Det er vigtigt at vi får besked om effekter og adresse. Vores muligheder for afhentning vil normalt være begrænset til kommunerne omkring Furesøen, samt Allerød kommune.
Du bliver så ringet op i løbet af en uges tid, for nærmere aftale om, hvornår vi kan komme og hente hos dig. Vi er nødt til at planlægge turene, så der køres så kort som muligt, til så mange som muligt. Så hav lidt tålmodighed, selvom vi ikke altid kan ringe tilbage den første uge.

 

Vi har desværre ikke mandskab nok til at pakke dine effekter, så vi beder om at alle småting er pakket i kasser, sække eller lignende. Større ting og møbler snupper vi uden indpakning!

Denne indsamlingsform er den, der er sværest for os af gennemføre, så vi beder om, at du prøver at aflevere selv, hvis det på nogen måde er muligt.

 

 

responsum

Tak til Responsum for deres sponsorat i form af telefonpasning

"Vi er utrolig glade for den professionelle og meget servicemindende telefonpasning, som Responsum
udfører for os. Det opleves rigtigt rart og trygt af vores kunder, frem for en telefonsvarer, som vi hidtil har anvendt."