Spejdernes Genbrug lever af at sælge nogle af alle de gode brugte ting, som borgere i Furesø og de omliggende kommuner forærer til os.

De effekter kommer til os på flere forskellige måder:

  • Borgerne afleverer effekterne direkte til os i "Hallen" på Havremarken 10; Alle tirsdage kl. 19-21 og søndage kl. 15-18.
  • Borgerne stiller effekterne i "Laden" på genbrugspladsen på Gammelgårdsvej 79 i Farum.
    Laden er vores eget hus, placeret bagerst på genbrugspladsen, med et rum for mindre ting og et for møbler og andre store ting.

  • CORONA AFLYST: Hvis man ikke selv kan klare transporten, så kan man udfylde vores formular her på hjemmesiden (klik på den blå understregede tekst) og få sagerne afhentet.
  • CORONA AFLYST: Endelig kan man ringe og give besked om, at man har noget gods til os, som man ikke selv kan aflevere. Telefonen 44 99 33 52 bliver passet af firma Responsum mandag-torsdag kl. 15-17 og fredag kl. 15-16:30. Uden for telefontid lægges besked på telefonsvareren.
    Vores afhentnings- og kørselsteam ringer så tilbage inden for en uges tid, for at aftale nærmere.

Vi er taknemmelige for den tillid I viser os, ved at overlade ting og sager til os, som I ikke mere har brug for, men som er for gode til bare at blive kasseret. Mange tak.